Home : : O nama : : Sadržaji : : Aktivnosti : : Kontakt
 
> MASAŽA


Masaža je veoma važna u kulturi zdravog načina života. Najefikasnija je kao preventivna mera u održavanju zdravlja i vitalnosti. Ona stimuliše, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje, nesanice. Otklanja iz organizma otpadne materije, razgrađuje celulit, dovodi telo i psihu u harmoniju.

Masaža nogu protiv celulita

Vi sigurno želite oblikovane i lepe noge.
U ISTER Sport Wellness centru rešite se celulita ... po najpovoljnijoj ceni u gradu ... i izgledaćete savršeno, s mnogo samopouzdanja, sigurno i lepo ...

Celulit nastaje kao posledica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati kao posledica hormonskog poremećaja.
Masažom djelujemo na "razbijanje" masnih ćelija.

Klasična masaža

Kod klasične masaže tela maser stiska, češka, kruži, udara po goloj koži i, kao posledica toga velike grupe mišića postaju ponovno elastične i izdržljive.
Iskustvo masera presudno je kod izbora tehnike masiranja da bi se postiglo poboljšanje prokrvljenosti, tonizacija ili opuštanje mišićnih grupa, što povoljno utiče na rad ostalih telesnih sistema.

Relax masaža

Da bi Vaša koža bila negovana, čvrsta i sjajna tokom cele godine, da bi očuvali zdravlje i lepotu potrebno je uložiti malo truda i vremena koje ćete ukrasti samo za sebe. Na Vama je samo da s poverenjem dođete u naš ugodan prostor, maksimalno se opustite uz ugodnu muziku i mirise aromatičnih ulja, a ostalo je na nama!

 

 
 


ISTER SPORT & WELLNESS CENTRE, Kosovska 26 a, Novi Sad
+381 21 66 16 270, +381 63 50 85 95

Copyright © 2009.ISTER Sport&Wellness Centre. All rights reserved
Web design by 3 oranges